Image

WebdesignImage

Webdesign is inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste digitale weerspiegeling voor elke organisatie.


Met een herkenbare huisstijlen die kloppen bij het merk worden de plekken op de markt veroverd. De uitdaging is dat deze weerspiegeling snel veranderd door externe factoren. De markt van technieken, doelgroepen en designs veranderen maar ook de slimme organisaties blijven in beweging. Websites blijven echter vaak stilstaan, waardoor de digitale weerspiegeling verouderd en de perceptie van de klant veranderd.

De User Experience is een must geworden

Naast de uiterlijke kenmerken komen bedrijven steeds minder makkelijk met een slechte UX (User Experience) weg. Het onderzoeken van het fijnste pad voor de bezoeker, het slim toepassen van designs, technieken met de focus op het bereiken van de juiste doelgroep en het versterken van de interactie is nog nooit zo belangrijk geweest.

We zien steeds meer voorbeelden van websites met een geweldig design maar zonder traffic, websites met veel traffic maar zonder interactie, websites met veel traffic en veel conversies maar gericht op de verkeerde doelgroep. Websites zijn de puberfase nu wel ontgroeid.

Binnen 2 seconden hebben de bezoekers bepaald of ze langer op de website blijven rondkijken.

De steeds slimmer wordende bezoekers zijn niet meer te misleiden met opvallende banners of verborgen links. Blijf waarde geven en de bezoeker zal met je in zee willen gaan.

Hoe gaat BlinktUit met Webdesign om?

Alles komt samen - Techniek - Design - Doelgroep - Statistiek en Inzicht. BlinktUit heeft zich gespecialiseerd in combineren van deze competenties zodat we moderne, mooie websites ontwikkelen die ook nog eens positief bijdragen aan het online resultaat. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we een model ontwikkeld waarbij je website altijd automatisch mee gaat met de recentste ontwikkelingen zoals een op elk device geoptimaliseerd design, SSL certificaten, belknoppen op mobiele pagina’s en binnenkort ook AMP pagina’s.

Daarnaast krijg je dankzij ons OSG model periodiek inzicht in nieuwe ontwikkelingen en acties om je website te verbeteren. Zonder inzicht is er geen reflectie. Welke pagina presteert het best, en waarom? Heeft het plaatsen van reviews op je website voor meer interactie gezorgd? Hoe navigeert de bezoeker op je website? Zorgen meer opties in producten en diensten voor betere of juist slechtere interactie? De antwoorden op deze vragen zijn cruciaal en dienen als inspiratie om je website te verbeteren.

Hoe staat de digitale weerspiegeling van jouw organisatie ervoor?


Image

Ontdek hoe we voor whoosah aan de slag zijn gegaan.

Lees de case ->

Zijn we voor elkaar geschikt?


Een goed begin...

Image