Stratt+


OSG

Webdesign

Conversieoptimalisatie

SEO

Adwords

Facebook Advertising


  • Placeholder
Image
 
Stratt+ Industrial Management is dé specialist in het voorbereiden en uitvoeren van projecten, maintenance, nieuwbouw en shutdowns in de industrie. Wij verzorgen de hele online omgeving voor Stratt. Van webdesign tot online marketing naar lead generatie en lead nurturing. De grootste uitdaging van Stratt: het aantrekken van goede techneuten.
 
Image
 
 

Uitdaging

Stratt+ Industrial Management is dé specialist in het voorbereiden en uitvoeren van projecten, maintenance, nieuwbouw en shutdowns in de industrie. Omdat het gaat om specifieke technische werkzaamheden is Stratt+ altijd op zoek naar nieuwe goede technici die willen werken in de industrie. Het aantrekken en vinden van de juiste is dan ook een blijvende grote uitdaging.

 
Image
 
 

Strategie

Aangezien goede techneuten nooit opzoek zijn, hebben we aan de hand van een aantal groeisessie verbeterplannen en verbeteringen uitgevoerd om Stratt zo aantrekkelijk mogelijk om voor te solliciteren.

 
Image
 
 

Aanpak

Voor Stratt+ hebben we de volledige online omgeving als eerste geprofessionaliseerd. Van het ombouwen van twee websites (stratt.nl en werkenbijstratt.nl) naar het maken van koppeling met het recruitmentsysteem tot het inrichten van de eerste campagnes voor Facebook Advertising en Adwords.

Aan de hand van verschillende real-time dashboards en periodieke groeisessies herevalueren we de acties en resultaten met daarin nieuwe ontwikkelpunten en acties.

 
Image
 
 

Resultaat

De volledige online omgeving van Stratt+ is geprofessionaliseerd en de doelgroep wordt via meerdere kanalen bereikt. Op dit moment zijn we de stap aan het maken naar het digitaliseren van het recruitmentproces om efficiëntie slagen te bereiken en meer inzichten te geven in de winstgevendheid van bepaalde kanalen.

Wie heeft er aan het project gewerkt?


Daren Smit


Web developer

Elbert Kauffman


Online advertising

George van Bohemen


Art director

Jasper Vriends


Developer

Jeroen Boers


Online marketing

Mark Roos


Online sales

Wesley van Vreden


Content- & Techniekspecialist

 

 

Ook online structureel groeien?