SDK Kinderopvang


OSG (strategie en analyse)

Facebook Advertising

Adwords

SEO

Conversieoptimalisatie


  • Placeholder
Image
 
Elke dag een belevenis rijker. SDK Kinderopvang biedt dagopvang en buitenschoolseopvang op meer dan 20 locaties in Dordrecht en Oud-Beijerland. Wij zorgen ervoor dat deze belevenis zich terugvertaald in de online kanalen van SDK. De inschrijvingen zijn de afgelopen twee jaar met meer dan 30% toegenomen.
 
Image
 
 

Uitdaging

SDK Kinderopvang is een grote Kinderopvang en BSO organisatie met meer dan 25 locaties rondom Dordrecht. SDK Kinderopvang wilde zijn online aanwezigheid verbeteren om uiteindelijk alle locaties vol te krijgen. 

 

 
Image
 
 

Strategie

Aan de hand van een groeisessie hebben we samen met SDK een concreet groeidoel opgesteld, de doelgroep gesegmenteerd en hebben we per segment de customer journey uitgewerkt. Hiermee kregen we inzicht, welke kanalen en uitingen we als eerste konden uitwerken. 

 

 
Image
 
 

Aanpak

Samen met SDK zijn we aan de slag gegaan met SEO, hebben we meerdere Search, Display en Facebook campagnes gelanceerd en hebben we periodiek presentaties gegeven over de voortgang en resultaten waarin verschillende nieuwe inzichten naar voren kwamen. Door het gebruik van zowel ons marketing en groei dashboard kan SDK real-time de resultaten inzien over hun volledige marketing omgeving.

 

 
Image
 
 

Resultaat

Dit resulteerde in over een jaar gemiddeld in vergelijking met het vorige jaar voor een stijging van 91% in het aantal inschrijvingen vanuit de website, 95% van de 40 geselecteerde relevante zoekwoorden op de eerste plek en de resulterende 5% op de eerste pagina.    

 

Wie heeft er aan het project gewerkt?


George van Bohemen


Art director

Jeroen Boers


Online marketing

Mark Roos


Online sales

Wesley van Vreden


Content- & Techniekspecialist


 

Ook online structureel groeien?