BlinktUit x DIGIWEDO: Focus en potentie

Na een uitvoerige selectieprocedure en een intensieve samenwerking is DIGIWEDO dé webpartner van BlinktUit geworden. Om onze werkzaamheden zo duidelijk mogelijk te maken, onderscheiden wij vanaf nu de online marketing tak en de website tak. Zo worden alle online marketingwerkzaamheden onder de vlag van BlinktUit uitgevoerd, en de web-gerelateerde werkzaamheden vanuit DIGIWEDO.

BlinktUit neemt deze stap omdat ze hun focus volledig willen leggen op online marketing. Deze strategische samenwerking leidt dus tot twee bureau’s die nauw samenwerken met allebei een eigen focus, welke wel in elkaars verlengde ligt.

Web

Gino en Aron gaan de vaste aanspreekpartners worden voor web gerelateerde zaken. Onder de naam DIGIWEDO opereren zij als dé webtak van BlinktUit. DIGIWEDO is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webapplicaties. Ze versimpelen digitale vraagstukken naar begrijpbare oplossingen. Je kunt hun werkzaamheden onderverdelen in Strategie, Ontwerp & Digitaal. Ze adviseren graag over de digitale strategie, ontwerpen het product zodat het intuïtief werkt op alle apparaten en ontwikkelen dit met de juiste tools tot een werkend product.

Samenwerking

Omdat zowel BlinktUit als DIGIWEDO zo’n specifieke focus hebben, kan je niet zonder de juiste partners om je heen. Een goede website krijgt geen bezoekers zonder goede online marketing, en online marketing werkt niet zonder converterende, snelle website. Op deze manier kunnen beide partijen met hun eigen team focus behouden, maar hun opdrachtgevers ondersteunen in uiteenlopende vraagstukken.

Er zit dus veel potentie in deze samenwerking. Buiten de kruisbestuiving van elkaars expertises kunnen we gezamenlijk een digitaal traject ingaan om klanten van begin tot eind te voorzien. Ook is er een interessante kennisdeling op allerlei gebieden, van ondernemerschap tot het gebruik van specifieke tools.

Heb je een vraag? Neem contact op via info@digiwedo.nl.

Ontdek meer blog posts

BlinktUit x DIGIWEDO: Focus en potentie

Na een uitvoerige selectieprocedure en een intensieve samenwerking is DIGIWEDO dé webpartner van BlinktUit geworden. Om onze werkzaamheden zo duidelijk mogelijk te maken, onderscheiden wij