Online Structureel Groeien

Het product om stap voor stap je groeidoelen te behalen door middel van online kanalen

Online Strategie en Bijsturing

Heldere Groeidoelen

Online Marketing Dashboard

Concrete aanpak om groeidoelen te behalen

Groeirapport / presentatie

“Rendabele Online Marketing Draait om Inzicht, Structuur en Controle”

Het goed toepassen van Online Marketing draait niet alleen om het succesvol toepassen van een enkele campagne of het vindbaar maken op een bepaalde zoekwoorden groep. Het draait om het zo effectief mogelijk inzetten van online marketing kanalen die zijn gebaseerd op heldere groeidoelen van de organisatie.

Veel bedrijven merken bij het inzetten van online marketing dat ze al snel het overzicht en de structuur missen van alle verschillende online marketing activiteiten. Welke advertentiecampagnes draaien er op dit moment? Op welke zoekwoordengroepen ben ik op dit moment vindbaar? Richten we ons nog steeds op de juiste producten en diensten? Zijn allemaal vragen waar je snel antwoord op wilt hebben.

Online Structureel Groeien als fundament

Met ons Online Structureel Groeien pakket zorgen we ervoor dat de organisatie structureel online groeit. Dit doen wij door periodieke groeisessies, een online dashboard en concrete aanpakken met doelstellingen.

Hoe ziet dit er concreet uit:

  • Een Groeisessie waarbij de groeidoelstellingen worden geëvalueerd of opgesteld
  • Een Groeirapport/presentatie waarbij er dieper wordt ingezoomd op de resultaten van de online marketing kanalen
  • Altijd toegang tot een eigen Online Marketing Dashboard waarbij alle statistieken en activiteiten in één oogopslag zichtbaar zijn
  • Hapklare stappenplannen om de groeidoelstelling te bereiken

1. Groeisessie

Afspraak op locatie met één van onze Online Marketing Experts

Geen standaard duur (gemiddeld 2 uur)

Samen komen tot een concrete Online Groei doelstelling

Evalueren van voorgaande online groeidoelstelling of nulmeting

Terugkijken en vooruitkijken naar een nieuwe online groeiperiode

Tijdens een Groeisessie komt één van onze Online Marketing experts naar jouw locatie toe om te de resultaten en doelstellingen te bespreken. Wanneer het de eerste keer is zullen wij een nulmeting maken en ons met name focussen met het opstellen van de juiste online groeidoelstelling. Tegelijkertijd zullen wij samen met jou duiken in de doelgroep van de organisatie en deze segmenteren. Wij hebben geen eindtijd voor een groeisessie, wij gaan pas weg wanneer jij tevreden bent over de doelstelling en de aanpak. Gemiddeld duurt een groeigesprek tussen 1,5 en 2 uur.

2. Groeirapport / -presentatie

Analyse van je websitebezoekersgedrag

Analyse van je online advertising kanalen

Analyse van het effect van de recent doorgevoerde veranderingen

Analyse van kansen in de markt aan de hand van je groeidoelstelling en doelgroep

Alle analyses en bevindingen worden samengebracht in een helder rapport of presentatie

Door middel van een groeirapport/presentatie maken wij een analyse van de online situatie. Wij zorgen structureel inzicht over jouw online resultaten, heb je controle en begrijp je jouw online situatie en weet je wat de next step is om je online rendement te verhogen. Dit is ook wel een nulmeting maar dan breder gericht op welke groei jullie kunnen maken en de resultaten daarvan.

3. Online Dashboard

Inlog tot je eigen Online Marketing Dashboard (dashboard.blinktuit.nl)

Hier komt alle data van al je kanalen overzichtelijk samen

Overzicht van onze werkzaamheden (verleden en toekomst)

Je kunt zelf bepalen welke data je zou willen zien

Wij updaten je dashboard

Door middel van een online dashboard heb jij in één opslag zicht wat er allemaal gebeurd. Hoe gaat het met de website statistieken, welke trends zijn er gaande, hoe presteert de website binnen Google, etc. Je hoeft niet meer in verschillende systemen te kijken om bepaalde data van je online kanalen in te zien. Mis je data in je dashboard? Geen probleem wij breiden je dashboard voor je uit.

4. Groeiaanpak

Hapklaar plan om de groeidoelstelling te behalen

Overzicht van de kosten en partijen om een gedeelte van de uitvoering te ontzorgen

Heldere planning voor implementatie

Door iedere keer met hapklare stappenplannen en doelstellingen te werken weet iedereen wat de volgende stappen zijn er waar er aan gewerkt wordt. Het kan zijn dat wij een deel van de uitvoering verzorgen maar het kan ook een combinatie van derden zijn. Wij bekijken niet naar wat wij kunnen maar wat jullie nodig hebben om verder te groeien.

Gecertificeerd 

490,- per aanpak

Dit is voor onze complete dienst (1 groeisessie, -aanpak, -rapport/presentatie en toegang tot het dashboard). Advies is om minimaal 1 a 2 keer bij jaar bij elkaar te komen voor de groeisessies. Het online dashboard en het waarborgen daarvan is beschikbaar voor een jaar na de laatste sessie. Gaat de groei harder en intensiever dan gaan we richting 3 a 4 keer per jaar.

Samen in gesprek om jouw online groeispurt te bepalen? (gratis koffie)
 +31​8 574 303 84

 jij@blinktuit.nl

Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer

  Chat met messenger
  Stuur ons een bericht