Google Pakket

Omdat je de zeilen altijd moet bijstellen om te kunnen winnen

Vindbaar en resultaatgericht

Maandelijkse update zoekwoordposities

De bezoeker overtuigen (Doelgericht)

Nulmeting & nameting

Structureel online groeien

Vindbaar - Overtuigend - Domineren

Het hebben van een professionele website is tegenwoordig niet meer genoeg als men deze ook wil laten renderen. Een website moet niet alleen functioneel zijn maar moet ook renderen. Met het Google pakket van BlinktUit laten we jouw website renderen. We maken jouw website prestatiegericht.

Het Google pakket van BlinktUit is met andere woorden gericht op twee onderdelen:

1. Meer traffic naar jouw website sturen (Structurele groei in organische bezoekers via Google)

2. De website bezoeker meer actie laten ondernemen om contact met jouw bedrijf op te nemen

Waarom het Google pakket van BlinktUit?


 • Verbetering van je website snelheid (Met een gemiddelde van 32%)

 • Toename aan het aantal bezoekers

 • Controle op je website door maandelijkse website statistieken

 • Controle op de vindbaarheid van de website door maandelijkse updates van je zoekwoordposities

 • Controle op het resultaat door een nul- & nameting

 • En dit allemaal voor 99,- per maand + eenmalige opstartkosten

“Ik wil even kwijt dat ik heel blij met jullie ben. Keiharde deal via eerste contact via website dankzij een goede vindbaarheid!” – Irene Drenth Becare

Wat is er inbegrepen bij het Google pakket?

Volledige website wordt geoptimaliseerd (alle pagina's)

Snelheid optimalisatie

Website toevoegen aan Google Local

Content strategie

Content optimalisatie

Nulmeting en nameting

Zoekwoorden onderhoud

Maandelijkse rapportage zoekwoorden positie

99,- p.m.*

+ eenmalige opstartkosten

Add-ons

Aanpak

Strategie - We bepalen samen met jou welke producten en of diensten jij Google gericht wilt maken;

Nulmeting - Door middel van een nulmeting brengen wij de beginsituatie in kaart;

Snelheidsoptimalisatie - Door het comprimeren van CSS en Javascript bestanden, het optimaliseren van de afbeeldingen verbeteren we de laadtijd van je website

Zoekwoordenlijst - Aan de hand van punt 1 stellen wij de zoekwoorden op waar we ons op gaan richten om op de eerste pagina in Google te komen;

Zoekwoordgericht - De teksten, afbeeldingen en de structuur van de pagina wordt zoekwoordgericht gemaakt (SEO);

Meetbaar - We stellen doelen in (analyse programma) waarmee we de ‘succes momenten’ kunnen meten;

Doelgericht - We maken de pagina doelgericht door het toevoegen van knoppen en contactformulieren zodat de bezoeker eerder contact opneemt met jouw bedrijf;

Succesmomenten - We maken een bedankpagina waar de bezoeker op terechtkomt als een bezoeker een contactformulier heeft ingevuld

Zoekwoordpositie - We sturen je vervolgens elke maand de posities van de gekozen zoekwoorden.

Zo zorgen we samen met jou voor structurele online groei

Voorbeeld

Becare is een bedrijf dat verschillende cursussen geeft op het gebied van BHV, AED en EHBO. Becare wil graag op het gebied van BHV, AED en EHBO cursussen in haar regio beter presteren. Becare heeft dus drie verschillende diensten waarmee ze beter online wil presteren.
Voor elke dienst hebben we bovenstaande 10 stappen uitgevoerd.

Groei in het aantal bezoekers:

472% (sep – nov 2016 vs 2015)

Groei in het aantal aanmeldingen:

73%

Kosten:

99,- p.m. (10 zoekwoorden)

Ik wil ook structureel online groeien!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Gestelde vragen over het Google Pakket

De kosten vanaf (99,-) zijn gebaseerd op een onderwerp. Bij de onderwerp maken wij een zoekwoordenlijst en deze gaan wij optimaliseren. Afhankelijk van de concurrentie en haalbaarheid stellen wij deze samen.
Het Google pakket heeft een opzegtermijn van 1 jaar. Het abonnement is een jaar na de eerste factuur, maandelijks opzegbaar.
Je website snelheid is 1 van de belangrijkste onderdelen om beter te kunnen scoren in de resultaten van een zoekmachine zoals Google. Bij het afnemen van het eerste Google pakket zullen wij ook de snelheid van je website optimaliseren.

 1. We zullen eerst een nulmeting doen aan de hand van drie verschillende programma’s die een score geven aan de snelheid van je website. Dit zijn Google Page Speed Insight, Pingdom tools en GT metrix;
 2. Na de nulmeting zullen wij een betaald programma installeren (WP Rocket) waarmee we bestanden op de website kunnen comprimeren. Dit zijn 1 van de belangrijke factoren die invloed hebben op de snelheid van je website;
 3. Vervolgens zullen we alle afbeeldingen optimaliseren
 4. Als laatste doen we een nameting om te zien hoe we de score hebben verbeterd. Gemiddeld wordt de score en laadtijd van de website met 32% verbeterd)

We maken aan de hand van een aantal kerngegevens de zoekwoorden voor jouw product of dienst. Jij geeft van te voren een wensenlijst op. Deze gaan wij onderzoeken en daarna maken wij een definitieve zoekwoordenlijst.

Voorbeeld: 1.Vloerenwinkel Rotterdam 2.Laminaat kopen Rotterdam 3.Houten Vloeren Rotterdam

SEO (Search Engine Optimization) betekend letterlijk zoekmachine optimalisatie. Je gaat dus actief je website aanpassen om de zoekmachine te helpen begrijpen op welke onderwerpen en voor welke bezoekers jouw website van toegevoegde waarde kan zijn.
Een snelle pagina zorgt er niet alleen voor dat je beter wordt gevonden in Google maar zorgt er ook voor dat bezoekers eerder geneigd zijn om actie op jouw website te ondernemen. Een ideale snelheid ligt tussen de twee en drie seconden.

Wij zorgen ervoor dat de pagina’s die wij optimaliseren een maximale laadtijd hebben van 3 seconden en een minimale score behaalt van 80/100. In onze kwartaalrapportage komt elke keer de laadtijd van de pagina terug. Voor de meting van de laadtijd van de pagina gebruiken wij Pingdom Tools.

Je kan gemiddeld zeggen dat na twee weken van het uitvoeren van de werkzaamheden 50% van de zoekwoorden combinaties op de eerste pagina staan en na 4 weken 75%. We merken dat ongeveer na 3 maanden tussen de 90 en 100% van de gekozen zoekwoorden gevonden worden op de eerste pagina.

Vaak duurt het tussen de drie en zes maanden voordat je concrete aanvragen ziet terugkomen. Dit komt omdat je eerst vindbaar moet worden om uiteindelijk deze te kunnen overtuigen om contact op te nemen.

Het is zeker mogelijk om uit te breiden. Als jij nieuwe zoekwoorden ideeën hebt dan voegen wij deze graag toe. Belangrijk hierin is dat de zoekwoorden wel met het onderwerp te maken hebben. Wil je een totaal nieuw onderwerp optimaliseren dan breiden we het pakket uit met 99,- per maand per extra onderwerp.
Wanneer duidelijk is dat jouw doelgroep online opzoek gaan naar jouw product of dienst. Dit zullen wij in het kennismakingsgesprek aangeven. Als jouw doelgroep niet zelf opzoek gaat naar jouw product of dienst dan zijn er altijd andere mogelijkheden om jouw product of dienst online kenbaar te maken. Zo kun je door middel van online advertising veel bereiken.
Een website van tien jaar geleden wordt door een huidige bezoeker gezien als ‘onbetrouwbaar’ en wordt tegenwoordig niet meer gevonden in Google. Bezoekersgedrag en de regels van Google veranderen continue. Een eenmalig bedrag past niet bij deze ontwikkeling want:

Een eenmalig bedrag zorgt ook maar voor 1 meetmoment. De prestatie van de website is dus een momentopname
De ondernemer investeert relatief veel en komt er na een half jaar achter dat er opnieuw naar de website gekeken moet worden.
Met een maandelijks laag bedrag wordt er gekeken naar de lange termijn en wordt er een duurzame klant relatie opgebouwd
Met een maandelijks bedrag wordt er gericht op structurele online groei

Jazeker. Al is dit wel situatie afhankelijk. We moeten wel in een omgeving kunnen werken om aanpassingen aan de website te kunnen maken of het moet mogelijk zijn om contact te hebben met de websitebeheerder om aanpassingen door te geven. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om dit pakket op uw website toe te passen.
Wij hebben ook een aantal add-ons om je website nog beter te laten presteren.
In dit pakket zit niet de service van het schrijven van de teksten. Als er nieuwe teksten moeten worden geschreven dan geven we dit altijd aan. Wij kunnen wel de online teksten voor u schrijven mocht u dit willen.
Jazeker. Je zou kunnen denken aan online advertising maar ook aan het ontwikkelen van een online strategie waarbij bijvoorbeeld content strategie een onderdeel kan zijn.

Vraag ons informatiepakket aan

 +31​8 574 303 84

 jij@blinktuit.nl

Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer

  Chat met messenger
  Stuur ons een bericht