Normec


OSG

SEO

Conversieoptimalisatie

Adwords


  • Placeholder
Image
 
Normec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. BlinktUit is continue bezig om ervoor te zorgen dat bedrijven die opzoek zijn naar bijvoorbeeld BRL of ISO certificeringen, Normec kunnen vinden en ook een offerte aanvragen.
 
Image
 
 

Uitdaging

Normec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. De organisatie toetst andere organisaties of deze aan bepaalde normen voldoen zoals ISO 9001 en brengt hiervoor certificaten uit. Normec stond met name bekend in de bouwbranche maar wilde uitbreiden naar andere sectoren zodat meer organisatie zich bij Normec willen laten certificeren.  

 

 
Image
 
 

Strategie

Aan de hand van een groeisessie en het opgesteld groeidoel, hebben we 6 verschillende Google Ads campagnes opgezet en hebben we een onderwerpen en zoekwoordenlijst opgesteld waar we ons de komende tijd op gaan focussen. Het doel is om Normec altijd zichtbaar te hebben tijdens de koopintentie van zijn doelgroep.

 
Image
 
 

Aanpak

Na het opzetten van de Adwords campagnes en de eerste SEO optimalisaties zijn we aan de hand van periodieke analyses inzicht aan het geven waar de bezoekers met name afhaken.

 

 
Image
 
 

Resultaat

Door het toepassen van kleine veranderingen en het aantrekken van relevant verkeer zijn het aantal bezoekers uit Google in een half jaar tijd met bijna 20 procent gestegen en het aantal offerte aanvragen in een paar maanden tijd met 65 procent gestegen.    

 

Wie heeft er aan het project gewerkt?


Elbert Kauffman


Online advertising

Jeroen Boers


Online marketing

 
 

 

Ook online structureel groeien?